Indiferent ca esti barbat sau femeie, suscita un mare interes, din curiozitate sau din dorinta de a invata lucruri noi.  Desi multe persoane cred ca organele sexuale sunt doar cele reproductive, cel mai sexual organ este creierul.[gads2]

In urma unei cercetari stiintifice, oamenii de stiinta au stabilit principalul rol al creierului din timpul activitatii sexuale. De exemplu, dorinta sexuala apare in hipotalamus care este responsabil pentru productia de testosteron. Amigdala pe de alta parte este centrul fricii din creier. Ambele regiuni afecteaza modul in care oamenii raspund ,,vorbelor murdare” si stimularii sexuale, in general.[gads2]

organ_sexual_important

Deoarece barbatii au hipotalamusul mai mare, detin mai mult testosteron. Acest fapt explica de ce dorinta sexuala a barbatilor o depaseste pe cea a femeilor, de ce acestia tind sa initieze contactele sexuale si de ce isi fac mai putine griji atunci cand cauta un partener sexual. Partenerii care isi doresc un rol submisiv, pe de alta parte sut condusi de amigdala, unul dintre centrele fricii din creier.

,,Vorbele murdare” provoaca excitarea deoarece stimuleaza partile creierului asociate sexului. Hraneste dorinta persoanelor de a avea discutii intime si dorinta sexuala a acestora. Acesta provoaca o experienta sexuala multisenzoriala care se extinde mult mai departe  de  atingerea fizica.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Sanatate