A cheltuit 15.000 de dolari pe operatii estetice ca sa dea bine pe Facebook!

La fel ca multe milioane de oameni din lumea intreaga, Triana Lavey adora sa isi faca poze cu telefonul mobil, pe care, mai apoi sa le posteaza  pe Facebook ori pe alte retele de socializare. Pana de curand, femeia in varsta de 37 de ani nu era intotdeauna incantata de rezultat, asa ca a hotarat sa rezolve odata pentru totdeauna problema.

triana-lavey-selfie-650x0

Mai exact, s-a dat pe mana chirurgilor esteticieni, cu gandul ca acestia vor reusi sa ii faca un look de „selfie” perfect. Pentru a-si corecta micile imperfectiuni la nivelul fetei, Triana a cheltuit 15.000 de dolari. Suma ar fi fost cu mult mai mare daca medicul nu i-ar fi fost un bun prieten si nu i-ar fi facut reduceri generoase.

photoshop-surgery2-550x310

Ce a manat-o pe Triana in lupta? Femeia, care lucreaza ca senior manger la o agentie de casting, crede ca felul in care te prezinti online este la fel de important precum cel in care te prezinti in carne si oase. Nemultumita de felul in care iesea in poze, americanca obisnuia sa isi „cosmetizeze” fotografiile, aplicand diferite filtre, jongland cu unghiurile, in fine recurgand la tot felul de artificii din dorinta de a corecta imperfectiunile. Intr-o buna zi, satula sa isi piguleasca autoportretele, Triana a decis sa ia o masura drastica, respectiv sa mearga la doctor si sa rezolve „din cutit” ce era de rezolvat. Barbia, nasul, pometii, toate au fost corectate, iar americanca este incantata de rezultat.

Triana-Lavey-before-after-gistville-600x462

„In sfarsit am fata pe care mi-o doream. Ma uit la mine si zici ca sunt Photoshopata”, a declarat Triana, care considera ca, in zilele noastre, chirurgia estetica nu mai este un moft, ci o necesitate.