Tratamente bizare pentru frumusete: da startul terapia cu urina!

Totul pentru infrumusetarea pielii! Femeile, dar si barbatii ar face orice pentru a avea pielea frumoasa. In Japonia, spre exemplu, vorbim despre un tratament care implica utilizarea unor melci care se tarasc pe fata ”pacientului” deoarece mucusul produs de animal contine o substanta care ajuta la catifelarea pielii.

frumuseteAsta este doar unul dintre tratamentele ciudate la care se supun oamenii. In continuare, va vom prezenta si altele la care nici nu v-ati gandit!

 

  1. Tratamentul cu urina – propria urina se foloseste pentru vindecarea pielii! Da, ati auzit bine, urina fiind recomandata pentru ca are in componenta 95% apa si 2,5% uree, restul de 2,5 procente reprezentand o combinatie de sare, minerale, enzime si hormoni. Se aplica cu o carpa umeda pentru a curata tenul de eczme si acnee.
  2. Ventuzele – se aplica pe spatele persoanei in cauza pentru a imbunatati circulatia sangelui si pentru a diminua stresul. In urma acestui proces, tesutul elibereaza toxine, activitatea sistemului limfatic creste, iar vergeturile sunt reduse.
  3. Baie in… bere! Se intampla deja in Germania, Cehia si Austria unde sunt centre speciale de spa unde oamenii pot beneficia de o baie in bere. Bautura este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti care ajuta la readucerea stralucirii pielii. In plus, drojdia de bere ajuta pielea la echilibrarea pH-ului si omoara bacteriile.
  4. Tratamentele vampir – Implica obtinerea sangelui de la nivelul bratului si introducerea lui in pielea de pe fata. Oamenii apeleaza la aceasta terapie pentru ca vindeca ranile si stimuleaza productia de colagen prin asiguarea unui numar suficient de trombocite.
  5. Zatul de cafea – benefic pentru ca lupta contra celulitei, imbunatateste circulatia sangelui, eliberand totodata apa in exces din piele.
  6. Terapie faciala cu excremente de pasare. Se zice ca gheisele foloseau excrementele privighetoarei pentru a-si curata tenul.
  7. Pedichiura cu pesti. Persoana in cauza isi pune picioarele intr-un recipient plin cu pesti, iar aceste creaturi curata tesuturile moarte. Se pare ca ajuta chiar si la vindecarea psoriazisului. Este interesant faptul ca daca aveti piele sanatoasa, pestii nu vor musca din ea. Mai cunoasteti si alte tramante de acest fel?