Greseli banale care va imbatranesc

In ziua de astazi, se pune mare pret pe aspectul fizic, motiv pentru care femeile cheltuiesc sume colosale pe tot felul de machiaje sau procedure cosmetice – cum ar fi injectiile cu botox. Doamnele si domnisoarele incearca sa-si pastreze tineretea cat mai mult timp cu putinta. In acelasi timp, femeile fac cateva greseli frecvente in ceea ce priveste parul, machiajul si in general aspectul fizic. Aceste erori le fac adesea sa para mai in varsta. Haideti sa le descoperim impreuna!zambet contagios

  1. Aplicarea rimelului pe genele inferioare. Este o greseala pentru ca atrage atentia asupra imperfectiunilor de sub ochi precum cearcane, laba gastii sau altele.
  2. O coafura invechita. Nu este in regula daca aveti aceeasi frizura ca acum 20 de ani. Alegeti sa purtati breton pentru ca va va pune in valoare ochii si va va ascunde ridurile de pe frunte.
  3. Rujul foarte inchis. Pe masura ce inaintati in varsta, buzele isi mai pierd din expresivitate si conturul pare ca se estompeaza. Asadar, rujul nu va mai sta la locul lui dupa aplicare, iar rezultatul nu va fi unul extraordinar. Spuneti adio nuantelor inchise sau metalice.
  4. Prea mult fond de ten si pudra. Precum rujul tinde sa migreze in ridurile verticale ale buzei, la fel fondul de ten si pudra se aduna in liniile fine ale tenului nostru facandu-le sa para mai mari.
  5. Sprancele mult prea subtiri. Pe masura ce imbatranim, genele si sprancenele nu vor mai fi la fel de dese. Asa ca nu mai e nevoie sa le pensati la fel de des si la fel de mult. Trebuie doar sa le definiti pe cele care sunt prea subtiri pentru un aspect frumos.
  6. Blush aplicat in mijlocul obrajilor. O astfel de aplicare atrage atentia asupra obrajilor, care probabil nu mai sunt la fel de fermi ca alta data.  Alegeti o nuanta placuta, care sa se potriveasca cu restul culorilor folosite in machiaj.
  7. Dinti ingalbeniti. Pe langa aplicarea unui ruj nepotrivit, si dintii ingalbeniti, patati sau inegali va pot imbatrani. Sunt foarte multe variante si optiuni pentru albirea dintilor. Nu exista scuze pentru care sa nu afisati un zambet exemplar!