Majoritatea femeilor fac tot posibilul sa arate bine. Mai exact, petrec ore in sir la saloanele de infrumusetare, sau in fata oglinzii pentru a-si ingriji tenul. Dar, multe dintre ele uita ca ar trebui sa acorde atentie si gatului sau decolteului care arata adevarata varsta.

decolteu-thmbPielea din jurul acestora este saraca in glande sebacee si colagen, se pot deshidrata raepede si astfel se pierde elasticitatatea. Primele semen ale imbatranii se vad cel mai bine acolo. Si, degeaba va veti ascunde varsta sub machiajul de pe fata, daca decolteul spune altceva. Iata cateva sfaturi ale celor de la site-ului spaniol hola.com care va vor ajuta sa va mentineti pielea tanara si sanatoasa.

Aplicati dimineata si seara acelasi tratament ca pentru ten: demachiere, tonifiere, hidratare.

Folositi in fiecare zi o crema hidratanta, aceeasi pe care o aplicati si pe fata. Va da rezultate!

Nu uitati si de ingrijirea pe timpul noptii! Alegeti o crema nutritiva, bogata in vitamine care va hrani pielea.

Faceti un tratament de gomaj o data pe saptamana. Astfel vor fi eliminate impuritatile si se va curata zona plina de celule moarte.

Nu uitati de crema cu protectie solara! Gatul si decolteul sunt foarte expuse. Prin aplicarea unui produs cu factor de protectie ridicat veti tine la distanta razele periculoase ale soarelui si veti intarzia procesul de imbatranire a pielii gatului si a decolteului.

Categories: Stiinta