În ciuda succesului și a presiunii care s-a pus pe misiunile Apollo de la sfarșitul anilor ’60, NASA nu a răspuns niciodată la întrebarea: de ce nu s-au mai întors pe Lună. Câțiva fost angajați NASA cunosc acest răspuns, și acela ar fi că pe Lună există extratereștrii și că astronauții NASA ar fi confirmat asta în anii ’70, lăsând de crezut că NASA a fost avertizată să nu se mai întoarcă vreodată pe Lună.

descoperire nasaActivitatea OZN-urilor pe Lună nu era ceva nou pentru Germania nazistă care a proiectat inițial misiunile Apollo. De secole astrologi din toată lumea, inclusiv Germania nazistă au raportat OZN-uri care zboară deasupra suprafeței Lunare. Un raport al anomaliilor de pe Lună a fost evidențiat de către NASA în anii dinaintea misiunilor faimoase Apollo de la sfarșitul anilor ’60. Timp de mai bine de 3 ani NASA a finanțat mai mulți oameni de știință pentru a aduna informații despre mai multe raportări de observare a unor lumini suspecte făcute de astrologi și oameni de știință încă din era Elizabethană.

În anul 1968, versiunea publică a cercetărilor făcute de NASA a fost publicată sub titlul “Documentul R277″. Acestă versiune publică a cercetării OZN-urilor de pe orbita Lunii includea aproape 600 de evenimente bizare care au avut loc între anii 1540 și 1967. Acest catalog oficial eliberat de NASA al OZN-urilor observate în apropierea Lunii mai avea rapoarte de la unii dintre cei mai faimoși astrologi din lume.

Vezi aici documentul_R-277

oarte puțini oameni l-au luat în serios la acea vreme pe Otto Binder, până când un alt fost angajat NASA pe nume Maurice Chatelain a publicat o carte în anul 1978 în care susține că  2 OZN-uri zburau deasupra Mări Liniștii chiar înainte de primi pași istorici ai lui Neil Armstrong pe Lună. Maurice Chatelain era un om din interiorul NASA. El a inventat multe din sistemele de comunicare radio și radar pentru misiunile Apollo. Avea 11 patente acordate pentru invențiile sale și avea acces să vorbească liber cu oficiali superiori din cadrul NASA.

În cartea sa a citat transmisiuni radio între astronauți Apollo și conducerea misiunii. Confosm afirmațiilor lui astronauții au informat conducerea misiunii că erau nave extraterestre aliniate pe marginea unui crater din apropiere uitându-se la primii pași făcuți de Neil Armstrong pe suprafața Lunii. În timpul în care a lucrat în cadrul programului spațial Apollo, Maurice Chatelain a învățat nu numai că extratereștrii există ci și că aceștia au avut un rol important în formarea civilizațiilor și în unele cazuri chiar în distrugerea civilizațiilor. Cartea pe care a publicat-o esta dovada faptului că Maurice Chatelain era convins de faptul că extratereștrii au invadat Pământul în trecut.

Categories: Stiinta