Daca vrei sa stii cat vei trai, afla greutatea pe care a avut-o mama ta cand te-a nascut!

Exista o modalitate foarte buna de a afla cat ti-a fost dat sa traiesti punand o intrebare simpla celei care te-a nascut. Asa ca mergi degraba la mama ta si roag-o sa iti spuna ce greutate avea in momentul in care te-a adus pe lume!

mama-copilSi asta pentru ca cercetatorii din Scotia, dupa ce au studiat 37.709 copii ai 28.540 de femei pe o perioada lunga de aproape 30 de ani, au ajuns la niste concluzii surprinzatoare. Mai precis, cei nascuti de femei obeze sunt cu 35% mai predispusi sa moara prematur la varsta adulta.

Rezultatele studiului au mai aratat si faptul ca oamenii nascuti din mame cu probleme de greutate erau cu 42% mai predispusi se fie ajunga pe patul de spital din cauza atacurilor de cord sau atacurilor cerebrale.

Trebuie spus ca nici dieta extrema in timpul sarcinii nu este recomandata. Este bine sa mancam mai sanatos. La fel de important este si ca femeia sa-si inceapa sarcina de la o greutate normala, scrie BBC. In loc de concluzie, studiul trage un semnal de alarma – pretul unei diete nesanatoase va fi platit de copil!

error: Copyrights !!