Stim cu totii ca utilizarea telefonului mobil ne expune la niveluri nesanatoase de radiatii, iar atunci cand se acumuleaza o cantitate considerabila de radiatii, stim foarte bine la ce boli oribile putem fi expusi. Iata ca natura ne sare din nou in ajutor, de data aceasta cu aceasta planta minune, rozmarinul, o planta bogata in antioxidanti, o planta care in urma unor studii recente s-a dovedit a fi extrem de eficienta impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile si nu numai.

radiatiile emise de telefonul mobil
Cum sa te protejezi de radiatiile emise de telefonul mobil

British Journal of Radiology a constatat ca substanta „canosol solubil” gasita in rozmarin actioneaza ca un foto-protector, captand radicalii liberi, inducand propriul mecanism de aparare endogen al organismului. Sa constatat ca formarea toxinelor cauzate de radiatii a fost întarziata de acidul rozmarinic, iar protectia a fost de 3.34 ori mai mare decat cea a altor compusi.

Iata mai jos o simpla reteta de combatere a radiatiilor emise de telefonul mobil:

Ingrediente:

200 de ml de apa fiarta

2 lingurite de rozmarin proapat tocat

Mod de preparare:

Adaugati rozmarinul proaspat intr-o o cana, peste care trebuie sa adaugati apa fiarta. Amestecul se lasa sa faca infuzie, urmand ca dupa 30 de minute sa fie bun pentru consum. Strecurati inainte de utilizare.

Bea o cana pe zi din acest ceai miraculos si te vei proteja de efectele nocive ale radiatiilor emise de telefoanele mobile!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Stiinta