Efectele ceaiurilor, indiferent de tip, sunt recunoste de toti medicii specialisti. Dar exista o licoare care aduce o serie de beneficii nebanuite pentru sanatatea fiecaruia dintre noi. O veste buna este ca bautura aromata despre care vorbim poate fi gasita si in magazinele noastre cu preturi de pana la 30 de lei.

stk74206corVorbim despre ceaiul oolong care asigura arderea grasimilor, prevenirea cancerului, estomparea ridurilor, tratarea acneei si prevenirea aparitiei cariilor. Asadar, este o minunatie care pot fi gasita in natura si care ne ajuta sa combatem efectele imbatranirii.

Ceaiul oolong arde mai multe calorii decat cel verde. Trebuie spus ca aceasta licoare are aromele cele mai variate si complexe din lume.  Are un continut scazut de cafeina, dar este mai stimulant decat ceaiurile verzi si albe. Frunzele pot fi reinfuzate de pana la sapte ori cu o reducere minima a puterii aromelor.

Trebuie spus ca ceaiul oolong nu trebuie consumat in exces daca aveti probleme cu inima si nu trebuie baut la ore tarzii pentru a nu avea insomnia. Voi deja l-ai incercat?

Categories: Bizar Stiinta