Desi pare incredibil, in secolul XXI oamenii au ajuns sa considere ca sexul nu se mai afla pe primul loc in topul prioritatilor. Potrivit unui nou studiu, 4 din 10 persoane considera ca o conexiune wireless este mult mai importanta decat o viata sexuala activa.

important_decat_sexul

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1.700 de angajati din Europa si Statele Unite ale Americii. Participantii au avut de ales intre importanta conexiunii Wi-Fi sau ,,alte necesitati umane,” notand importanta acestora pe o scala de la 1 la 4, unu reprezentand ce este cel mai important si 4 ce este cel mai putin important.

Cercetatorii au aflat ca Wi-Fi-ul este cel mai important pentru 40,2% dintre participanti, urmat de sex (36,6%), ciocolata (14,3%) si alcool, care a fost notat principala necesitate zilnica de catre 8,9% de participanti.[gads2]

,,Wi-Fi este cea mai populara metoda de conexiune la internet, aceasta a subclasat alte necesitati umane”, a declarat Pat Hume directorul comercial al firmei iPass. ,,Ideea ca Wi-fi-ul este considerat mai important decat sexul, ciocolata sau alcoolul era de neconceput acum cativa ani. Insa de putin timp, internetul a aparut pe linia de jos a piramidei nevoilor lui Maslow,” adauga el.[gads2]Studiul a mai aratat ca Wi-Fi-ul influenteaza alegerea locurilor in care oamenii calatoresc, 72% dintre subiectii au declarat ca isi aleg hotelul in functie de disponibilitatea Wi-Fi-ului, iar 21% au afirmat ca Wi-Fi-ul este un factor decizional atunci cand fac acest pas.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Stiinta