Locuri interzise pentru oameni

Este in natura noastra sa cautam raspunsuri si bineintles locuri neexplorate. Urmatoarele locatii sunt interzise vizitarii publicului.

Metrou

Această stație de metrou din Moscova a fost construită pentru a proteja de o potențială catastrofă nucleară. Lucrul interesant pentru această stație de metrou este că se află la 50-500 de metri sub nivelul solului, paralel cu metroul public.

The Lascaux Cave

Ceea ce este special pentru aceste peșteri sunt picturile găsite pe pereți. Aceste tablouri au o vechime de 20.000 de ani, iar CO2 care a fost expirat de turiști a început să degradeze vopseaua. Acesta este motivul pentru care guvernul a făcut acest loc închis pentru public și protejat de UNESCO.

East Rennell, Solomon Islands

Această insulă frumoasă este locuită de triburi de localnici care nu le plac străinii. Este protejat de UNESCO ca un sit al patrimoniului mondial.

Easter Island, Chile

Această insulă este situată în Oceanul Pacific și este cunoscută pe plan mondial datorita statuilor uriașe ale capului. Este unul dintre cele mai îndepărtate locuri de pe Pământ.

Proveglia, Italy

Această insulă a fost un loc de exil, un adăpost, un refugiu și un teren de depozitare pentru bolnavi și morți timp de secole.

The Ise Grand Shrine

Acesta este unul dintre cele mai sacre locuri din Japonia. Este unul dintre cele mai vechi sanctuare din lume și cuprinde peste 100 de sanctuare. Numai membrii familiei japoneze imperiale, sau preoții pot intra în acest loc.

North Sentinel Island

Cu toate acestea, unii oameni au încercat să ajungă pe acea insulă și au găsit tribul Sentinelese. Acești oameni nu au avut nici o legătură cu lumea de altădată până acum. Ei nu vor pe nimeni în apropiere, ar ucide pe oricine care chiar încearcă să se apropie de insulă și chiar au încercat să „ucidă” elicopterele cu arcuri, săgeți și sulițe (și bastoane și pietre). Unele surse chiar spun că sunt un trib de canibali.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.