Pentru REZULTATE rapide in pescuitul la CRAP primavara, poți jongla cu flotabilitatea momelilor. Cu jumătate de boilies scufundabil și jumătate de pop-up formezi rapid o momeală diferită și critic echilibrată. Dacă timpul tău este foarte limitat, atunci nici să nu te gândești să impui o nadă proprie pe o baltă unde deja o alta face legea. Află nada „prinzătoare” și, dacă vrei să „întorci” balta în favoarea ta, încearcă să-ți creezi avantaje prin prezentări diferite.


Dă-ți frâu liber imaginației și jonglează cu flotabilitatea momelilor, pescuiește cu momeli a căror vizibilitate este foarte ridicată, adaptează-ți monturile la modul de hrănire a peștilor și la tipul de substrat pe care pescuiești, folosește săculeți sau pungi de PVA cu nadă etc.

lansetele_arata_bine__dar_este_o_pierdere_de_timp_si_de_efort_66b53f5

Dacă ceilalți pescari folosesc cu momeli mici, poți obține un avantaj cu unele ceva mai mari sau nădind cu nade de dimensiuni diferite. Strategii, nada si momeli pentru pescuit la crap primavara

De asemenea, încearcă să nădești pe arii cât mai largi, dacă ceilați pescari o fac pe suprafețe concentrate, iar dacă regula bălții este să plasezi momeala în mijlocul patului de nadă,  atunci o montură plasată la marginea acestuia poate reprezenta „cireașa de la marginea tortului”.

O altă metodă ar fi să folosești momeli ceva mai mari, dacă toți ceilalți pescuiesc cu momeli mici sau să nadești cu nade de mărimi diferite și, de ce nu, chiar culori diferite. În felul acesta, vei crea confuzie în rândul peștilor, aceștia nu vor mai trata cu maximă suspiciune o anumită dimensiune sau culoare, iar tu vei avea o gamă mult mai variată din care să îți alegi momelile.

Strategii, nada si momeli pentru pescuit la crap primavara

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Pescuit Sport