Se foloseste de limba ca sa traga cu pusca

Desi este paralizat de la gat in jos, Victor Morris, in varsta de 53 de ani, nu renunta la marea lui placere, aceea de a trage cu pusca. Desigur, barbatul are o arma adaptata special, care ii permite sa traga folosindu-se de unica parte a corpului pe care si-o poate misca.
Vic-Morris2-550x412

Victor a paralizat acum 24 de ani, dupa un accident suferit in timpul unui meci de rugby. In ciuda handicapului sau, barbatul nu si-a pierdut cheful de viata si ambitia. Pasionat de tir, Victor nu a renuntat la acest sport nici dupa ce a paralizat si a reusit chiar sa si castige mai multe competitii de gen.
Vic-Morris3-550x733
“Eram disperat sa trag din nou si nu credeam ca o voi mai putea face. Dupa accident, gandul ca n-am mai pot folosi niciodata pusca m-a urmarit incontinuu. Mi-a fost foarte greu sa ma impac cu situatia. Ma bucur, insa, ca am reusit sa imi inving handicapul”, a povestit Victor Morris, a carui arma a fost adaptata de John Kelman, un antrenor de tir din Carmarthen. Pentru a-l putea ajuta pe Victor, John a folosit piese de schimb de la o masina veche. Dispozitivul ingenios s-a dovedit a fi foarte performant si ii permite lui Morris sa participe la competitii, de unde pleaca mai mereu invingator.
Vic-Morris-550x365