El e Tony, omul care alearga cu frigiderul in spate!

Britanicul Tony Phoenix-Morrison s-a ales cu porecla Tony “The Fridge” (Frigiderul) din pricina pasiunii sale bizare de a alerga la maraton cu un frigider in spate. Un frigider adevarat, care cantareste 42 de kilograme.

tony-the-fridge3-550x412

De ce ar vrea cineva sa alerge cu o astfel de greutate in spate? Este modul lui Tony de a atrage atentia asupra sa si, astfel, castiga bani pentru actiunile caritabile pe care le sustine.

tony-the-fridge4-550x412

“Prietenii stiu ca alerg mult si de placere, iar ca ideea de a participa la un maraton caritabil, la fel ca toti ceilalti concurenti nu mi se mai parea atragatoare”, a povestit Tony, marketing manager in South Tyneside, Marea Britanie.
tony-the-fridge5

“A trebuit sa ma gandesc la ceva diferit. Am vrut o provocare extrema, ceva care sa ma faca sa imi depasesc limitele. In 2011, cand am spus pentru prima oara ca voi alerga cu un frigider in spate, a innebunit toata lumea! Am ajuns la stiri in 17 tari”, si-a amintit englezul, care, prin gestul sau nebunesc, incearca sa adune cat mai multi bani pentru cei suferinzi de cancer.

tony-the-fridge-550x365

error: Copyrights !!