Ea e cea mai puternica femeie din lume!

Varya Akulova este una dintre acele fiinte extraordinare despre care se vorbeste prea putin. A fost desemnata cea mai puternica femeie din lume, detine doua recorduri Guinness si este in stare sa ridice o greutate de patru ori mai mare decat a propriului corp.

puternica 7

Nascuta in 1992, in orasul minier Krivoy Rog, din Ucraina, Varya Akulova a demonstrat ca este posesoarea unor calitati fizice deosebite inca din frageda pruncie. La doar un an, putea sta in cap, la un an si jumatate, facea tot felul de sarituri, iar la trei ani facea deja numere acrobatice cu grad mare de dificultate alaturi de parintii ei, artisti de circ.

Atunci cand Larisa, mama Varyei, a ramas gravida, sotul acesteia, Iuri, s-a gandit ca bebelusul inca nenascut avea sa devina un barbat puternic, un artist de baza in circ. Surpriza, insa. Larisa a adus pe lume o fetita, spre dezamagirea lui Iuri. Dupa ce o vreme, a fost convins ca de visurile lui s-a praful, barbatul a realizat ca nu e chiar asa de rau sa ai o fetita. Ba, mai mult, Iuri  si-a dat seama ca, daca o va pregati pe Varya ca la carte, aceasta va deveni la fel de puternica precum un barbat. In fond, fata avea brate si picioare mai puternice decat ale oricarui copil de varsta ei, iar curand a devenit evident pentru toata lumea ca pustoaica mostenise forta legendara a lui Iuri. In afara de asta, copila parea complet dezinteresata de jocul cu papusile, fiind mai atrasa de activitati precum ridicatul greutatilor.

puternica 4

La sase ani, Varya era in stare sa isi care in spate tatal, in timp ce avea in maini doua greutati. La 12 ani, ucraineanca isi ducea in spate ambii parinti, avand mainile ocupate in acelasi timp cu trei greutati.

Ucraineanca a batut primul record Guinness in anul 2000, cand a ridicat 100 de kilograme, in conditiile in care ea cantarea 40 de kilograme. Sase ani mai tarziu, Varya si-a mai adjudecat  un record, dupa ce a reusit sa ridice 300 de kilograme, adica de 4 ori mai mult decat cantarea ea atunci.

Desi este o tipa puternica, Varya nu si-a pierdut feminitatea, adora sa poarte fuste mini si spune ca nu se incurca cu suplimente  de niciun fel, forta sa incredibila datorandu-se exclusiv exercitiilor pe care le face in fiecare zi.

error: Copyrights !!