De cateva zile ma gandesc sa merg la pescuit pe o balta salbatica – balta pe care nu prea se pescuieste la crap si unde densitatea mustaciosilor este foarte mica – si imi tot fac strategii de pescuit.11

Singurele lucruri de care sunt singur sunt: nada pe care o sa o folosesc va fi numai din seminte si momeala va fi boabe de porumb. De aici totul este in ceata: cat sa nadesc, sa folosesc multa aroma, sa incerc si mamaliga/groundbait pentru a-l aduce mai repede pe patul de nada?

M-am gandit sa faca asa: sa pun la inmuiat in apa, lapte de porumb, csl si aroma de miere porumb (porumb normal si porumb de floricele), canepa, spartura de porumb, grau, ovaz, seminte de pasarele, alune tigrate timp de 24 ore. Toata nada sa aiba aproximativ 2-3Kg. Cum ajung pe balta (cred ca ora 06.00) sa nadesc cu spombul tot ce am pregatit si pe urma sa pescuiesc cu doua lansete pe patul de nada si cu doua (extremitatile) in afara patului de nada. Monturile vor fi inline cu plumb si neaprat saculet solubil.

Recomandati-mi cateva balti unde ati avut partide reusite de pescuit.

 

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Pescuit