Credeati ca singurul teatru renumit din Moscova este Balsoi Teatr? Ei bine, va inselati! Exista si “Miorlau Teatr”, o institutie teatrala respectabila care are printre angajati peste 120 de pisici.

pisici 11

Teatrul a fost deschis in anii’90 de dresorul Iuri Kuklachev si fiul sau, Dmitri. Mari iubitori de feline, cei doi au adunat in jurul lor cate mate le-au iesit in cale, au depistat talentul fiecarei pisici in parte si, mai ales, le-au convins pe pretentioasele animale sa performeze seara de seara in fata publicului in delir. O demonstratie de adevarata arta a dresajului in conditiile in care se stie ca pisicile sunt independente de felul lor, nu prea fac ce li se impune si au tendinta sa se comporte de parca ele ar fi stapanele.

Rabdatori si talentati, cei doi Kuklachev au stiut sa le pregateasca pe cele 120 de artiste, care se pricep la cascadorii si ghidusii mai ceva ca artistii de circ. De la salturi mortale, jongherii si pana la comicarii, felinele de la Marele Teatru Pisicesc din Moscova stiu sa faca de toate.

Dupa o lunga perioada in care institutia a fost inchisa pentru renovare, aceasta este gata sa isi primeasca din nou spectatorii. Prima reprezentatie a avut loc vinerea trecuta si, spun spectatorii, a fost una de exceptie.

“Animalele din teatrul nostru se simt bine si fiecare dintre ele pare ca si-a gasit locul aici, alaturi de noi. Asta e un lucru fantastic pentru ca arata ce atmosfera frumoasa exista la Marele Teatru Pisicesc din Moscova”, a povestit Dimitri Kuklachev, directorul artistic al institutiei, care se lauda ca nicaieri in lume nu mai exista un alt teatru dedicat felinelor.

 

Categories: Comic Natura Pets