Povestea asta te va zgudui! Un catel isi asteapta stapana sa se intoarca din morti!

Ciccio, un ciobanesc german in varsta de 12 ani, a caruit stapana a incetat din viata la sfarsitul lui 2012, merge in fiecare zi la biserica unde a avut loc ceremonia funerara, in speranta ca se va reintalni cu femeia care l-a crescut.

Ciccio-loyal-dog-550x363

Oamenii care merg la biserica Santa Maria Assunta ,din San Donaci, Italia, au primt o lectie de dragoste si loialitate din partea unui catel. Este vorba despre Ciccio, un ciobanesc german in varsta de 12 ani, care merge in fiecare zi la slubja, in speranta ca se va reintalni cu stapana lui, Maria Margherita Lochi.

Ciccio-loyal-dog2-550x366

Femeia l-a adoptat pe Ciccio in urma cu doi ani, dupa ce l-a gasit abandonat, lihnit de foame si murdat pe un camp din apropierea casei. Mare iubitoare de animale, Maria a decis sa ii ofere un camin bietului Ciccio, cu care a simtit ca se intelege din priviri, inca de cand l-a vazut prima oara. Cel mai drag obicei al lor era sa mearga zilnic la biserica, patrupedul fiind lasat sa intre in lacasul de cult si sa se odihneasca la picioarele stapanei sale, cat timp aceasta participa la slujba.

Ciccio-loyal-dog3-550x366

 Anul trecut, Maria a murit, iar de atunci, catelul merge in fiecare zi la biserica, locul unde si-a vazut stapana ultima oara, in speranta ca o va revedea. “ Ciccio vine in fiecare zi la slujba. E foarte cuminte si bine educat. N-a latrat nici macar o singura data de cand vine la biserica”, a povestit preotul Donato Panna. “A continuat sa vina si dupa ce a murit Maria. A fost si la sljba de inmormantare. Vine, sta cuminte si asteapta. Mi se rupe inima cand il vad cum sufera si nu ma indur sa il dau afara”, a adaugat preotul.