Planeta hazlie! 5 lucruri surprinzatoare care va vor aduce zambetul pe buze

1. In Bahamas, exista o insula nelocuita, Major Cay, unde turistii pot inota alaturi de purcei. Animalele sar in apele azurii ca sa se racoreasca si, uneori, sar si in barcile calatorilor. Pentru cei care nu stramba prea usor din nas, inotatul cu purceii e o alternativa la inotatul cu delfinii.

pig island

2. Veveritele vor salva lumea. Milioane de copaci cresc pe tot cuprinsul planetei datorita acestor simpatice ghemulete de blana, care uita unde isi ingroapa nucile ori alunele. Mai multi copaci inseamna mai mult aer curat, deci, bravo, veveritelor!

veveritele

3. Turritopsis nutricula este singura fiinta de pe Pamant care nu moare niciodata. Aceasta meduza traieste in Caraibe si isi desfasoara viata intr-un nesfarsit ciclu de la polip imatur la cel matur si invers
meduza
4. Vidrele au un obicei din cale afara de simpatic: dorm tinandu-se de labute, pentru a nu se rataci una de cealalta in apa.
otters
5. Delfinii isi pun nume unul altuia – ei se striga in moduri distincte, imitand diferite sunete care corespund unui anumit delfin. Ei fac acest lucru si pentru a identifica obiecte.
delfinii