Ray Charles este un pui de golden retriever care poate candida oricand cu succes la titlul de cel mai dragalas catel din lume. Din nefericire e orb, dar, cu toate astea, e jucaus nevoie-mare si gata oricand sa faca pozne.

ray

Ray s-a nascut pe 8 decembrie 2012 si mai are 5 frati si surori. La scurta vreme dupa nastere, crescatorul a observat cu tristete ca simpaticul patruped era cam stingher, nu alerga si nici nu se juca impreuna cu fratii sai. Imediat l-a dus la veterinar si aici a aflat ca puiul de golden retriever este orb.

 ray 2

Abandonat de crescator, catelul, care a primit numele Ray Charles, dupa regretatul mare muzician american, a stat o vreme la clinica si a asteptat ca un om cu suflet mare sa se milostiveasca si sa ii ofere o casa. Din fericire, catelul a avut noroc si a fost adoptat de o familie pentru care a contat mai putin faptul ca nu vede si mai mult faptul ca este foarte dulce, dragalas si afectuos. Considerat mandria casei, Ray este astazi o adevarata vedeta pe internet, stapanii sai avand obiceiul sa il fotografieze din toate unghiurile posibile si sa posteze mai apoi fotografiile pe diferite retele de socializare.

Categories: Natura Pets