Catelul care a induiosat o planeta. Se numeste Ray Charles si nu vede!

Ray Charles este un pui de golden retriever care poate candida oricand cu succes la titlul de cel mai dragalas catel din lume. Din nefericire e orb, dar, cu toate astea, e jucaus nevoie-mare si gata oricand sa faca pozne.

ray

Ray s-a nascut pe 8 decembrie 2012 si mai are 5 frati si surori. La scurta vreme dupa nastere, crescatorul a observat cu tristete ca simpaticul patruped era cam stingher, nu alerga si nici nu se juca impreuna cu fratii sai. Imediat l-a dus la veterinar si aici a aflat ca puiul de golden retriever este orb.

 ray 2

Abandonat de crescator, catelul, care a primit numele Ray Charles, dupa regretatul mare muzician american, a stat o vreme la clinica si a asteptat ca un om cu suflet mare sa se milostiveasca si sa ii ofere o casa. Din fericire, catelul a avut noroc si a fost adoptat de o familie pentru care a contat mai putin faptul ca nu vede si mai mult faptul ca este foarte dulce, dragalas si afectuos. Considerat mandria casei, Ray este astazi o adevarata vedeta pe internet, stapanii sai avand obiceiul sa il fotografieze din toate unghiurile posibile si sa posteze mai apoi fotografiile pe diferite retele de socializare.