Ce poate fi mai relaxant intr-o zi calduroasa decat o plimbare cu barca pe rau, pe lac, pe mare sau pe ocean? Va spunem noi, o plimbare cu barca-spa. Desi pare greu de crezut, este posibil sa calatoresti si sa faci baie in acelasi timp. Totul este posibil datorita lui Hot Tub Boat, prima barca din lume dotata cu o cada cu apa calda.

Ambarcatiunea poate gazdui pana la opt persoane, poate avea umbreluta de soare si vine echipata cu un sistem audio stereo rezistent la apa. Ca date tehnice, Hot Tub Boat este echipata cu un motor electric silentios de 24 de volti, baterii reincarcabile, un boiler si un termostat, pentru ca ocupantii barcii sa fie siguri ca apa din cada ramane la temperatura constanta dorita de ei.

boatTub02

Barca-spa se manevreaza usor cu ajutorul unui joystick, dispune de spatii uscate pentru stocare, dar si de o scara, pe care se paote cobori sau urca usor din apa. In functie de dotari si accesorii, Hot Tub Boat poate fi achizitionata la preturi intre 4.200 si 21.000 de dolari.

 

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu