Exista cateva metode naturale care ne ajuta sa mentinem albul hainelor pentru mai mult timp. Nu ai nevoie sa cumperi niciun inalbitor scump, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti substante ieftine aflate la indemana oricui.

haine_albe_ieftin

Pentru inceput cumpara permanganat de potasiu. Se pun apoi cateva cristale de permanganat de potasiu in 10 litri de apa.

Se obtine astfel o solutie de culoare roz. Aveti grija sa nu puneti prea mult permanganat de potasiu. Se adauga apoi 200 grame de detergent in aceasta solutie.

Se inmoaie acum hainele in lichid si se acopera cu o punga de nailon. Se lasa hainele peste noapte aproximativ 4-5 ore. Dupa aceea se baga in masina de spalat si se pun, normal, la spalat. Puteti folosi solutia si dupa ce ati spalat rufele.

Si bicarbonatul de sodiu este un remediu excelent pentru ca hainele voastre sa devina din nou albe. In plus, este o solutie foarte ieftina.

Se adauga 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu in detergent si apoi se spala hainele normal. Bicarbonatul de sodiu are si avantajul ca reduce din duritatea apei si face ca detergentul sa fie mai puternic. Foarte multe femei folosesc bicarbonat de sodiu in loc de inalbitor. Nu trebuie decat sa puneti bicarbonat de sodiu in acelasi compartiment al masinii de spalat in care se pune si detergentul si hainele isi vor recapata albul dorit.

Aspirina, care este extrem de folositoare in cazul durerilor insuportabile de cap, poate dizolva chiar si substanţele care au lasat pete galbene pe hainele tale albe. Dizolva 5 pastile de aspirina alba in apa, apoi inmoaie hainele in soluţie. Apoi pune-le in masina de spalat si spala-le in mod normal.

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Mamici