S-a deschis site-ul lui Mos Craciun

Veste buna pentru cei mici si nu numai. S-a deschis site-ul lui Mos Craciun! Site-ul www.laposte.fr/pere-noel al lui Mos Craciun s-a deschis luni, iar secretarele acestuia vor sa raspunde tutror celor care ii trimit scrisori. Mosul va fi ajutat de 60 de spiridusi secretari pentru a le raspunde tuturor celor care isi doresc un anumit cadou.

site_mos_craciun

Pentru a face asteptarea mai usoara pana la Craciun, Mosul le trimite, impreuna cu raspunsul, un desen de colorat. Alte poze de colorat sunt puse la dispoziția copiilor pe site-ul La Poste, care invita la transformarea desenelor in desene animate prin intermediul unei aplicații ce poate fi descarcata in mod gratuit. Site-ul mai propune, printre altele, retete de bucatarie si povesti pe tema Craciunului.

Daca trimite-ti scrisorile prin posta, pe plic trebuie sa se menționeze „Pere Noël”, precum si numele, prenumele, si adresa copilului expeditor.

In 2015, peste 1,2 milioane de copii i-au scris lui „Pere Noël” la Libourne, in departamentul francez Gironde, unde se afla „secretariatul” lui Mos Craciun. Dintre acestia, 129.000 i-au trimis e-mail-uri direct de pe site-ul menționat.

Acum ca stiti unde sa trimite-ti lista cu cadouri pentru Craciun, nu mai ramane decat ca si Mosul sa fie darnic. Sarbatori Fericite!

error: Copyrights !!