Scapa de ACNEE in 14 zile cu un remediu uimitor:

Eu sunt o persona care a suferit de acnee intreaga viata, chiar si la varsta pe care o am. Am incercat absolut totul, iar cand spun totul, va spun ca am incercat si substante chimice pentru a rezolva problema cu acneea. Din pacate absolut nimic nu m-a ajutat. Am cautat remedii naturale nenumarate pana cand intr-o buna zi, am incercat un remediu care pur si simplu mi-a redat din nou zambetul pe buze. Va asigur ca indiferent de tenul pe care il aveti, acest remediu va fi uimitor.

De indata ce veti citi cum se face, sunt sigura ca veti merge in graba acasa pentru a vi-l prepara. Rezultatele vor fi uimitoare!

 

Scapa de ACNEE in 14 zile cu un remediu uimitor
Scapa de ACNEE in 14 zile cu un remediu uimitor

Iata mai jos ce trebuie sa faceti ca scapati de acnee in doar 14 zile

Veti avea nevoie de :

  • 2 lingurite de scortisoara macinata
  • 6 linguri de miere de salcam

Mod de preparare:

Puneti intr-un recipient mierea, peste care trebuie sa adaugati cele doua lingurite de scortisoara. Amestecati cu o lingura de lemn, pana cand acest amestec va deveni unul omogen. Dupa ce l-ati preparat, aplicati-l pe fata inainte de culcare. Puteti aplica pe toata fata intrucat acest prepaat nu va face altceva decat sa curete intregul ten. Dimineata cand v-ati trezit, spalati-va bine pe fata pentru a inlatura masca.

Ar trebui sa vedeti rezultatele dupa 14 zile de utilizare.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Acest conținut este doar pentru membrii sitului. Dacă ești un utilizator, te rog autentifică-te. Utilizatorii noi se pot înregistra mai jos.

Autentificare utilizatori existenți
   
Înregistrare utilizator nou
*Câmp obligatoriu
Categories: Fashion