Melania Trump: Prima Doamna a Americii, un fotomodel care a pozat nud

melania_trump_prima_doamna

Despre Melania Trump, sotia lui Donald Trump, noul presedinte al SUA si noul locatar la Casa Alba, nu se cunosc prea multe lucruri. Iata in continuare o scurta biografie a Primei Doamne de la Casa Alba, cea care i-a fost alaturi lui Donald Trump in ultimii ani.[gads]

 

Melania Trump va deveni prima doamna a Statelor Unite din luna ianuarie. Prima Doamna este cu 24 de ani mai tanara decat Donald Trump. Nascuta in Slovenia, in 1970, Melania Trump a declarat ca victoria lui Trump ar fi un pas „fenomenal” pentru ea.

melania_prima_doamna_patru

Dupa o cariera apreciata de fotomodel, in care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, Melania Trump si-a continuat cariera pe micile ecrane, in talk-show-ul „The View”.

[gads]

 

O serie de tabloide au acuzat-o la un moment dat,  ca are un trecut de dama de companie. Viitoarea Prima Doamana SUA  a negat insa vehement aceste acuzatii. In luna iulie, a fost criticata dur  de catre presa din America pentru ca a plagiat un discurs al actualei Prime Doamne, Michelle Obama.

 

Melania Trup s-a casatorit cu prosperul om de afaceri American in 2005. Si ca o ironie a sortie, printre invitatii de la nunta s-au aflat Bill si Hillary Clinton. Cei doi au un fiu pe nume William Barron, nascut in 2006.

Melania Trump colaboreaza de mai multi ani cu o serie de organizatii de caritate precum Crucea Rosie din America sau Fundatia pentru cercetarea cancerului de san.