Afla pana la ce varsta poti purta blugi

Considerati unul dintre cele mai populare obiecte de imbracaminte, blugii sunt purtati de catre miliarde de femei si barbati din intreaga lume. Specialistii au stabilit insa ca popularii blugi trebuiesc purtati numai pana la o anumita varsta.

varsta_purtat_blugi

In Marea Britanie, rezultatele unui studiu au aratat ca varsta la care oamenii ar trebui sa renunte la acest tip de pantaloni casual este de 53 de ani.

Studiul realizat de catre cercetatorii britanici arata cat de greu isi gasesc majoritatea femeilor perechea perfecta.

Femeile petrec de doua ori mai mult timp cautand blugii perfecti , cam opt zile, fata de barbatii care isi cauta perechea de blugi ideala doar patru zile.

Sondajul  mai arata ca alegerea acestui tip de imbracaminte este adesea o experienta stresanta. 6% din cei 2.000 de respondenti au declarat ca au fost atat de suparati ca nu si-au gasit perechea perfecta de blugi, incat au plans. Britanicii au sustinut ca au probat trei perechi, in cautarea celei ideale.

Una din 10 persoane declara ca a probat chiar si sase perechi sau mai mult inainte de a o gasi pe cea perfecta. In ciuda timpului acordat acestei cautari, 24% dintre participantii la studiu au recunoscut ca nici dupa cautari minutioase nu au gasit perechea ideala de blugi, iar 30% dintre respondenti au renuntat la posibilitatea de a avea o pereche perfecta de blugi.

Studiul a mai aratat ca, odata gasita pereche de blugi perfecta, proprietarul nu renunta la ei cel putin trei ani.