Zece telefoane mobile de-a dreptul cool!

Pentru ca toata ziua vorbim si-l butonam, ne-am gandit sa-i acordam si noi putina importanta si va prezentam o colectie cu cele mai creative si interesante telefoane mobile concepute vreodata. Va invitam sa le descoperiti alaturi de noi!

meteo-cellphoneTelefonul… meteo. Este un concept creat de Song Seughan care detecteaza corect si ilusteaza vremea de afara. Ploua afara? Pe telefonul mobil vor aparea stropi de ploaie. Si nu, nu daca il scoti afara, ci pur si simplu.

mobile-scriptMobile Script – pe atat de mic, pe atat de mare. Proiectat de Aleksander Mukomelov, acest telefon are un ecran tactil care se afla in interiorul sau.

projector-cellphoneProiector. Este un concept de telefon mobil extra slim cu un ecran rotativ incorporat.

pen-cellphoneDar despre acest concept ce spuneti?! In forma de pix. Noi marturisim ca nu am mai vazut pana acum. Zonele tinta in partea de jos si de sus sunt casca si receptorul.

edge-cellphoneEdge. Este proiectat de Chris Owens. Tastatura touchscreen transparanta este iluminata pe margini cu LED-uri.

grass-cellphoneGrass. De departe, este cel mai cool concept de telefon mobil. Dupa doi ani de folosire se degradeaza respectand mediul ecologic.

Mechanical-cellphoneVa prezentam telefonul mobil proiectate de Mihail Stawsky care isi va incarca bateria daca il veti ajuta cu o rasucire pe deget.

Kambala-cellphoneKambala – telefonul mobil care se poate transforma intr-o casca.

WakeUpPhone

 

Telefonul mobil in forma de ceas desteptator.flexible-cellphone

Flexible. Un frumos concept de telefon mobil ce se poarta la incheietura mainii conceput de catre A. Shirley Roberts.