Pretul celebritatii! 7 vedete platite ridicol de mult ca sa iti vina la petrecere!

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Dupa acest principiu se ghideaza in viata cateva vedete din showbizul international, care solicita sume astronomice pentru a participa la diferite evenimente mondene! Haideti facem cunostinta cu ele!

Kim Kardashian
kim kardashian

Starleta americana Kim Kardashian nu are o ocupatie clara! Nu e nici model, nici actrita, nici cantareata. Asta nu o impiedica, insa, sa fie posesoarea unei averi fabuloase, adunate in mare masura din aparitii la Tv sau la evenimente. Pentru a-si face aparitia intr-o seara, intr-un club, Kim cere minimum 50.000 de dolari. Daca evenimentul este mai sofistical, bruneta devine mult mai pretentioasa. Drept dovada, pentru cele cateva ore petrecute la Balul Operei din viena, Kardashian a incasat 500.000 de dolari.

Lindsay Lohan
lindsay lohan

Desi n-am mai realizat de ani buni nimic memorabil pe plan profesional, Lindsay Lohan isi vinde pielea foarte scump. Ca sa participe la propria ei zi de nastre in clubul Pure, din Las Vegas, Lindsay a cerut si primit 350.000 de dolari.

Cher
cher

Va doriti sa o aveti pe celebra Cher printre invitatii la ziua dumneavoastra de nastere? Totul se rezolva cu 1,5 milioane de dolari.

Mariah Carey
mariah carey

Nici Mariah Carey nu se “vinde” mai ieftin. Pentru patru piese cantate la o petrecere, diva pretinde nu mai putin de un milion de dolari.

Jay-Z
Budweiser Made In America Festival Benefiting The United Way - Day 1

Va doriti sa rupeti gura targului cu o petrecere la care amfitrion este sotul lui Beyonce, faimosul Jay-Z? Aveti nevoie de un buget de 1-1,5 milioane de dolari, doar pentru el!

Beyonce
beyonce

Cine are de gand sa mizeze pe Beyonce si sa o cheme la o petrecere, unde diva sa cante cateva piese, trebuie sa aiba de pus la bataie nu mai putin de doua milioane de dolari.

Christina Aguilera
christina aguilera

Pentru o ora de cantat la un eveniment monden, Christina Aguilera cere un milion de dolari. Asta ar insemna ca diva face 16.666 de dolari pe minut. Nu-i rau, nu-i asa?