Cele mai neobisnuite toalete din lume!

Cand vine vorba despre toaletele din localurile lor, unii patroni sunt dispusi sa cheltuiasca o avere pentru a-si lasa clientii cu gura cascata. Si cand te gandesti ca, in cele mai multe cazuri, oamenii nu vor decat un loc curat, unde sa isi poata rezolva urgentele! La fel se intampla si in cazul toaletelor instalate pe strazi! Haideti sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai neobisnuite closete publice din lume!

Cea mai mare toaleta publica din lume

Yangrenjie

SAM_6330.med

Se afla instalata pe o strada din orasul Yangrenjie,  China. Poate fi folosita de 1.000 de persoane in acelasi timp, cu o singura conditie, insa: ca utilizatorii sa nu se sperie de pisoarele reprezentant capete de diferite „bestii”, precum crocodilii.

Closetul blindat

Bulletproof

15 astfel de nastrusnicii au fost instalate de curand, tot in China. Potrivit constructorului, daca in apropierea cabinei se detoneaza o bomba, cel aflat pe „tron” e in perfecta siguranta.  Realizarea unei astfel de nastrusnicii a costat 100.000 de dolari dar, din pacate, prea putini chinezi se incumeta sa utilizeze closetul blindat.

Toaleta acvariu

acvariu

O gasiti in Mumin Papa Café din orasul japonez Akashi . Particularitatea ei, dupa cum ii spune si numele, este ca trei dintre peretii cabinelor sunt, de fapt, acvarii prin care se plimba nestingheriti sute de pesti.

Baile din Columbia Tower Seattle

large

Columbia Tower este cea mai inalta cladire din Statetele Unite. La etajul 76, toate baile au ferestre mari, care ofera o priveliste de nedescris.

Toaleta transparenta

Toilet-Photos-Unusual-Toilets-Switzerland

See-Through-Toilet

In Basel, Elvetia, a fost instalata o toaleta publica realizata din acelasi tip de geam pe care il gasim si in camerele de interogatoriu ale sectiilor de politie. De afara, arata ca o oglinda. Cel aflat in interior, insa, isi poate rezolva urgentele urmarind tot ce se intampla pe strada, dar fara teama ca va fi vazut de trecatori cu nadragii in vine.