Cele mai ciudate lentile de contact din lume! Ati purta asa ceva?

Pentru multi dintre noi, lentilele de contact sunt, pur si simplu, solutia ideala in cazul in care ne este incomod sa purtam ochelari. Exista si o categorie de persoane care recurg la lentilele de contact nu pentru ca nu ar vedea bine, ci pentru ca doresc sa isi schimbe, pentru o ocazie anume, culoarea ochilor.

 lentile

Acestea ar fi intrebuintarile obisnuite ale lentilelor. Exista, insa, si persoane care doresc sa isi schimbe lookul si sa socheze. Au si cu ce intrucat au aparut pe piata lentile de contact-fashion, dedicate fie clientilor fideli ai unei anumite case de moda, fie fanilor unui anumit sport, fie celor care nu pot trai fara cristale Swarovski. Descoperiti alaturi de noi care sunt cele mai ciudate lentile de contact din lume.

Lentile Mickey Mouse

Pentru o aparitie care, cu siguranta, nu va trece neobservata

lentile mickey

Lentile Dior

Pur si simplu, stralucitoare. Purtatorul pare ca are ochii aurii, iar pe iris apar initiatele CD (Christian Dior)

lentile dior

Lentile Nike MaxSight

Functionale, dar, in acelasi timp, ciudate. Sunt create pentru mai multe tipuri de sport. De exemplu, pentru ciclism, sunt rosii, intrucat aceasta culoare are proprietatea de a reduce stralucirea soarelui.

lentile nike

Lentile Swarovski

Sunt creatia designerului Anthony Mallier, care jura ca, purtandu-le, veti avea ochii mai stralucitori ca niciodata. Si nu e nicio exagerare. Asta, pentru ca lentilele imaginate de el au pe margine cristale Swarovski.

lentile swarovski

Lentilele pentru microbisti

Sunt create de opticianul german Stephanie Berndt, din Munchen, si sunt “decorate”  cu mingi de fotbal. Pretul unei perechi: 54 de dolari.

lentile microbisti

Lentilele-bijuterii

Sunt cu adevarat bizare si asta pentru ca designerul lor a agatat de lentila de contact propriu-zisa niste mici bijuterii care reprezinta floricele ori lacrimi.

lentile bijuterii