In imagini, aveti o ocaza sa vedeti cum arata cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 – fabricat din aur pur, platina si diamante – care a fost expus pentru vanzare in Dubai. Cine are dare de mana… poate obtine aceasta bijuterie pe roti pentru o suma deloc mica!3+golden+Lamborghini.jpg-638x360

Modelul de Lamborghini din aur este nominalizat la mai multe categorii in Cartea Recordurilor: cea mai scumpa masina, cel mai scump logo si singura masina construita din 500 kg de aur. Pana la momentul actual, exista in varianta redusa la scara de 1:8, producatorii autoturismului de lux sperand sa poata obtine 7,3 milioane de dolari in urma tranzactiei.

Atunci cand vor exista doritori, ea va fi fabricata in marime reala, nu inainte ca respectivul cumparator sa plateasca o suma in avans. Viitorul proprietar va putea sa opteze pentru unele modificari de design si finisaj.

http://youtu.be/JEHTBR4MBkI

Unii spun ca merita toti banii deoarece corpul masinii este realizat din fibre de carbon, acoperite cu 500 kg de aur pur si finisaje de platina. Farurile si tapiteria scaunelor sunt incrustate cu 700 de diamante de cea mai inalta calitate. Ce spuneti? Vi se pare ca face toti banii?