Visati ca, intr-o buna zi, sa deveni proprietarul unei casute luminoase si dichisite, construite chiar pe plaja? Iata cateve idei care v-ar putea ajuta!

Casa lui Andhika Nugraha

Beach-house-by-Andhika-Nugraha2

Andhika Nugraha este unnar tar arhitect din Medan, Indonezia. Pasiunea lui este sa proiecteze case bine proportionate, cu ferestre mari, pentru multa lumina naturala, si linii simple. Exact ca in cazul de fata!

Casa Kimball

Casa-Kimball-designrulz-002

Casa-Kimball-designrulz-017

Casa Kimball este creatia arhitectilor de la Rangr Studio. Se gaseste in Cabrera, Republica Dominicana, si poate fi inchiriata cu o suma cuprinsa intre 3.000 si 5.000 de dolari pe zi, in functie de sezon.

Casa Areia

CASASNAREIA-19

CASASNAREIA-24

CASASNAREIA-29

Casa Areia , din Portugalia, este perfecta pentru cei care pun simplitatea inainte de toate. Realizata din lemn, chiar pe nisip, te invita la relaxare si te face sa uiti, macar pentru cateva zile, la job, probleme, rate ori haine pretentioase.

Casa Cala d’Ora

FLEXO-Arquitectura-designrulz-6

FLEXO-Arquitectura-designrulz-8

Aceasta casa construita pe o plaja din Mallorca este creatia angajatilor de la Flexo Arquitectura, din Barcelona. Este o incantatoare proprietate privata, ridicata in varful unei pante spectaculoase si ofera stapanilor posibilitatea de a admira plaja de la inaltime.

Casa lui Wallace E. Cunningham

house-designrulz-13

house-designrulz-14

house-designrulz-27

Aceasta locuinta desprinsa parca dintr-un film hollywoodian este creatia arhitectului Wallace E. Cunningham. Are 4 dormitoare, 6 bai, acces privat catre Black’s Beach si un pret pe masura. A fost scoasa la vanzare, pentru prima data in 2008, cu 39 de milioane de dolari. In 2011, proprietarul a lasat-o la 19, 388 de milioane. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Urban Spa, Malibu

SD_Urban-Spa_Bonner_04
SD_Urban-Spa_Bonner_01

Aceasta casa este creatia celor de la Shubin + Donaldson Architects. Ferestrele mari o fac sa fie inundata in lumina naturala, iar faptul ca iesirea este direct pe plaja e un plus.

Casa Atrevida

peru-designrulz-0032

peru-designrulz-0051

peru-designrulz-0231

O gasiti in Costa Risca, mai exact in Puerto Jimenez, intr-o zona impadurita a plajei Preciosa. Are 5 dormitoare, 5 bai si este o minunata casa de vacanta. Este construita din bambus, ceea  ce o face foarte rezistenta la cutremure. Poate gaydui pana la 10 persoane si se inchiriaza tot anul cu o suma cuprinsa intre 2.100 si 3.500 de dolari , in functie de sezon.

(foto: designrulz.com)

 

Categories: Calatorii Design