Vedete care si-au pierdut virginitatea inainte de 15 ani!

Atunci cand vine vorba de sex, exista persoane care se grabesc de parca ar fi intrat zilele in sac. Descoperiti alaturi de noi cateva dintre vedetele care si-au inceput viata sexuala inainte de 15 ani si ce amintiri au despre experienta respectiva.

actori jolie

Gillian Anderson: 13 ani

Vedeta din “Dosarele X” a dezvaluit ca si-a pierdut virginitatea la 13 ani, iar partener de amor i-a fost un punker care, ulterior, a devenit neo-nazist.

Josh Brolin: 11 ani

Actorul Josh Brolin s-a grabit inca si mai tare decat Gillian si si-a inceput viata sexuala la 11 ani. Iubita lui de atunci, o adolescenta pe nume Greta.

Johnny Depp: 13 ani

Actorul Johnny Depp se mandreste cu amintirile lui socante din adolescenta. Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Johnny a dezvaluit: “ Mi-am pierdut virginitatea pe la 13 ani, pana la 14 ani, incercasem deja toate tipurile de droguri si intrasem prin efractie in cateva sali de clasa doar pentru a descoperi ce se ascundea in spatele usilor inchise”!

Kim Kardashian: 14 ani

Starleta americana Kim Kardashian a marturisit intr-un interviu pe care i l-a acordat celebrei Oprah Winfrey ca a facut pentru prima oara sex la 14 ani, dar nu inainte de a-si intreba mama care e treaba cu pilulele anticonceptionale. Partener de nebunii i-a fost colegul ei de liceu TJ Jackson, nepotul legendarului Michael Jackson.

Britney Spears: 14 ani

Ani la rand, toata lumea a crezut ca Britney Spears si-a inceput viata sexuala alaturi de iubitul ei, Justin Timberlake. Ei bine, gresit. Mama lui Britney a dezvaluit de curand ca fiica ei si-a pierdut virginitatea la 14 ani, iar cel care a convins-o sa faca acest lucru a fost un coleg de liceu, membru in echipa de fotbal a scolii.

Angelina Jolie: 14 ani

Angelina Jolie a fost intotdeauna, sa-i spunem, o nonconformista. Prima experienta sexuala a Angelinei s-a consumat cand aceasta avea 14 ani. Dupa partida de amor, vedeta de astazi a simtit nevoia sa isi “insemneze” partenerul. “Intr-un moment in care imi doream sa ma simt cat mai aprope de el, am pus mana pe un cutit si l-am taiat. M-a taiat si el pe urma”, a dezvaluit Angelina.

Sean Connery: 8 ani

Indragitul actor Sean Connery si-a inceput viata sexuala cand era doar un copil. “Am facut sex pentru prima oara la 8 ani, dar nu ma intrebati cu cine, pentru ca nu imi amintesc”, a dezvaluit actorul.