Reguli pe care o femeie trebuia sa le respecte, la o intalnire, in trecut

In urma cu mai bine de 75 de ani, atunci cand mergea pentru prima data la o intalnire cu barbatul pe care il simpatiza, o femeie trebuia sa respecte cateva reguli incredibile. Asadar sa vedem cateva dintre legile nescrise dupa care domnisoarele se ghidau la un rendez-vous, in urma cu aproape un secol.

Prima-intalnire-“1. Nu bea prea mult alcool pentru ca barbatul are pretentia sa-ti pastrezi demnitatea toata seara. Ia in calcul ca bautura le face pe unele istete, dar pe cele mai multe… prostute.

2. Nu vorbi despre vestimentatia ta si nu incerca sa descrii cum arata o rochie noua barbatului. Discuta cu partenerul lucruri interesante si pentru el.

3. Nu fi sentimentalista si nu incerca sa-l faci sa spuna ceva ce nu vrea. Barbatilor nu le plac lacrimile, cu atat mai putin in locuri publice, de fata cu alte persoane.

4. Femeile neglijente nu sunt considerate atragatoare de barbati. Nu vorbi in timp ce dansati pentru ca el vrea sa danseze atunci cand te invita in ring si trebuie sa se concentreze asupra miscarilor.

5. Barbatilor nu le plac femeile care imprumuta de la ei batistele si le umple de ruj. Machiajul este ceva privat, iar barbatul nu trebuie sa te vada cand si cum te faci frumoasa.

6. Nu te imbraca niciodata de fata cu el. Cand vine sa te ia de acasa, fii gata si nu-l lasa sa te astepte.  Deschide-i usa cu un zambet larg. Va aprecia!

7. Nu te comporta prea familiar cu escorta ta. Nu il mangaia in public. A-ti arata iubirea prin gesturi in locuri publice este de prost gust si, de regula, il  jeneaza pe barbat.

8. Poata sutien daca ai nevoie. Nu trage de cureaua din talie si asigura-te ca dresurile tale nu sunt sifonate” – cam acestea erau regulile din anii ’30. Care dintre ele vi se par de actualitate si in prezent?