ASA vor arata oamenii peste 100.000 de ani?!

Cu siguranta, ai ramas un pic surprins cand ai vazut cum vor arata oamenii peste 100.000 de ani.  Si pentru ca fetele persoanelor s-au tot schimbat odata cu trecerea timpului, niste cercetatori s-au gandit  sa faca simulari pe calculator pentru a vedea cum va evolua aspectul fizic.

faces-of-the-future-1-1

oamenii in prezent

Expertul Nickolay Lamm impreuna cu dr. Alan Kwan de la Universitatea Washington au reusit sa faca o simulare si ne arata si noua cum vor arata oamenii peste 100.000 de ani. Acestia au spus ca odata cu dezvoltarea ingineriei genetice, chipul uman va fi determinat de preferintele fiecaruia in parte.

oamenii peste 20.000 de ani

oamenii peste 20.000 de ani

Dupa cum puteti vedea, oamenii vor avea un nas drept, ochii foarte mari si o simetrie perfecta. D. Kwan  spune ca acestia din urma vor creste intr-un asa mod din cauza fapului ca indivizii vor trai in zone indepartate de Soare, unde va fi mai putina lumina. De asemenea, pielea va fi mai pigmentata pentru a reduce daunele provocate de radiatia UV.

oamenii peste 60.000 de ani

oamenii peste 60.000 de ani

De asemenea, ca urmare a dezvoltarii geneticii, parintii vor putea alege infatisarea viitorilor copii – culoarea parului, a ochilor si alte detalii de acest fel. Cum ti se pare ca arata viitorul?

oamenii peste 100.000 de ani

oamenii peste 100.000 de ani