Tot ce trebuie pentru a-ti arata dragostea este sa fii romantic, dar si sa ai putin talent. Cu siguranta, daca iti vei folosi imaginatia, persoana iubita te va aprecia mai mult.

ouaDar care sunt acele modalitati iesite din comun prin care poti sa-i arati sentimentele tale? Noi am cautat pe internet si am gasit opt feluri in care vei da dovada de romantism, daca vei pune in practica niste idei simple. Este foarte important sa nu uiti ca dragostea asta inseamna – gesturi mici care te fac mare in ochii persoanei iubite. Vei gasi o colectie de imagini care arata cum poti sa spui “Te iubesc” sau “I love you” in modalitati cu totul si cu totul inedite.

frigider

Si cum dragostea trece prin stomac… sa nu uitam sa profitam de ce avem prin frigider!bomboaneEsti la dieta si tocmai ai primit multa ciocolata sau multe bomboane? Uite o metoda ideala de a scapa de ele si de a-ti face partenerul sau partenera fericit/a.73cbd0e3696c42634d0bc41059485e25Fa o inimioara din toate obiectele pe care de obicei le tii vraiste prin toata casa!geamO idee ar fi sa spargi parbrizul unei masini… dar nu neaparat buna!5846b8b855fd556c1525efd53068367dSau de ce nu… decorarea peretilor? Care ti se pare cea mai inedita modalitatea de a spune „I love you”?

 

Tags:
Categories: Comic