Forma fetei iti spune cat va dura relatia ta amoroasa

Specialistii spun ca va forma fetei conteaza extrem de mult si in ceea ce priveste durata relatiei a doi parteneri.

forma feteiPotrivit noilor descoperiri, barbatii prefera femeile cu trasaturi ale fetei gingase si feminine cum ar fi barbia ascutita, pometi rotunzi, maxilar mic si sprancene fine si conturate. Pe acestea le vor doar pentru o relatie de scurta durata.

Cand vine vorba sa se aseze la casa lor, specialistii sustin ca barbatii prefera femei cu trasaturi mai masculine. Explicatia? Potrivit oamenilor de stiinta, barbatii stiu inca dinainte de casatorie ca nu vor ramane fideli pe parcursul relatiei.

Cu cat ea este mai feminina, asadar mai atragatoare, cu atat barbatii cred ca este mai predispusa la aventuri amoroase, motiv pentru care ei vizualizeaza femeia respectiva in calitate de amanta, pentru ca, pana una alta, desi isi doresc o sotie frumoasa, nu vor una care sa fie o prada usoara pentru alti barbati. In materie de casatorie, barbatul vrea o femeie care sa ii ofere stabilitate si incredere pe termen lung, iar una mult prea sexy lasa de dorit in aceasta privinta, dar nu din vina ei, ci din cauza perceptiei masculine.