In a doua duminica din luna mai, chinezii sarbatoresc cu mic, cu mare Ziua Mamei. Anul acesta, un post de televiziune din Nanchang , oras situat in provincia Jiangxi , s-a gandit sa marcheze evenimentul intr-un mod cel putin bizar, respectiv punand 20 de barbati sa experimenteze chinurile facerii.

men-in-labor-550x361

Cei 20 de domni, toti voluntari, au fost conectati la o masinarie speciala, care simula durerea cu ajutorul socurilor electrice. Cei mai multi dintre barbati nu au rezistat acestei provocari decat maximum 30 de secunde.

Practic, organizatorii acestui experiment au vrut sa vada daca domnii pot suporta chinurile pe care le indura doamnele atunci cand nasc pe cale naturala. Au existat 10 niveluri ale durerii si o scala a agoniei de la 50 la 500. Socurile electrice au fost directionate catre abdomenele voluntarilor pentru a se obtine efectul dorit. Desi inainte de a incepe experimentul se aratau increzatori in rezistenta lor, dupa cateva secunde, cei mai multi barbati au inceput sa se vaicareasca si au solicitat deconectarea de la aparat.

men-in-labor2-550x383

„E prea mult pentru mine, durerea e incredibil de mare”, s-a plans unul dintre voluntari, care a cerut oprirea experimentului inainte ca aparatul care masura nivelul durerii sa ajunga la 100. „Eu sunt tata de tripleti si am vrut sa inteleg durerea pe care a simtit-o sotia mea atunci cand a nascut! A fost oribil!Admir mamicile care trec prin experinata asta”, a povestit un alt voluntar, Zhou Nan, care, pe scala agoniei, a ajuns la 500.

 

 

Categories: Bizar Comic