1. Casa care se roteste

O gasiti in Taree, Australia. Ce stie sa faca? Se roteste 360 de grade cu ajutorul catorva butoane, ceea ce ii permite proprietarului sa se bucure de soare sau, dimpotriva, de umbra, exact atunci cand isi doreste. La viteza maxima, se roteste 360 de grade in doar 30 de minute.

casa care se roteste
2. Nautilus

O puteti vedea in Mexico City, Mexico. Aceasta casa-scoica a fost ridicat in 2006 de arhitectul Javier Sensonian, specializat in asa-numita bio-arhitectura. Adica, locuintele pe care le imagineaza ele sunt inspirate de rechini, serpi si alte creaturi.

nautilus

3. Casa-nava spatiala

O gasiti in Chattanooga, Tennessee. A fost construita in 1973 de Curtis King. Are trei dormitoare si e de inchiriat. Va tenteaza sa va jucati de-a astronautul?

nava

4. Casa Boeing 727 House

Daca mergeti in Benoit, Mississippi, nu aveti cum sa o ratati. Ii apartine lui Joanne Ussary, care a cumparat un Boeing 727  casat pentru 2000 de dolari. Apoi a mai cheltuit 4000 de dolari ca sa se mute in avion si inca 24.000 de dolari pe reparatii si renovare.

avion

5. Casa-bustean

Nu e facatura, e chiar un bustean de 200 de ani pe care il puteti vedea in Garberville, California. Proprietarul, Dan Baleme, are la dispozitie un dormitor, o sufragerie si o bucatarie spatioasa.

bustean
6. Casa-pantof

Aceasta casa din Hellam, Pennsylvania, a fost construita in 1948 de Mahlon N.Haines, un magnat american cu afaceri in domeniul….oantofilor. Are trei dormitoare, doua bai, o bucatarie, o sufragerie, dar si noi proprietari. Actuala stapana , Carleen Farabaugh, a cumparat locuinta-pantof si a transformat-o in casa de vacanta.

pantof

7. Casa-butoi de muraturi

O gasiti in Grand Marais, Michigan. Se afla in proprietatea creatorului de desene animate William Donahey, un american cu un foarte dezvoltat simt al umorului.

butoi

8. Casa-sfera

In principiu, o gasiti in Qualicum Beach, Canada. Doar in principiu, pentru ca, in realitate, proprietarii Tom si Rosy Chudleigh o pot muta unde doresc. Casa are electricitate, apa curenta si e perfect izolata. Pentru instalarea ei in copacul preferat e nevoie de doar o zi.

sfera

 

 

 

 

Categories: Bizar Calatorii Comic