Vă vine să credeţi că are 67 de ani?

Cu aproape jumătate de secol în urmă, thailandeza Apsara Hongsakula, născută în 1947, a fost încoronată Miss Universe. Acum, la 67 de ani, femeia continuă să arate senzaţional, mulţi dintre cei care o văd pentru prima oară şi habar nu au cine este nedându-i mai mult de 35 de ani.Apasra-Hongsakula7

Apasra-Hongsakula2-550x439

Zilele trecute, planeta aproape că a înnebunit când a dat peste nişte fotografii recente cu fosta Miss Universe. Nu de alta, dar thailandeza nu îşi arată vârsta din buletin şi cu siguranţă nu s-a schimbat prea mult faţă de cum arăta în 1965, atunci când a fost apărut public ultima oară.

Apasra-Hongsakula3-550x275

Apasra-Hongsakula4-550x321

Frumoasa Apsara avea doar 18 ani când a fost încoronată cea mai frumoasă femeie din lume. Deşi putea profita de ocazie pentru a pătrunde în lumea showbizului, thailandeza a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor şi curând oamenii au uitat de ea.

Apasra-Hongsakula-550x353

Când fotografiile care i-au fost făcute acum câteva zile au apărut în presă, jurnaliştii, dar şi cititorii au fost tentaţi să spună că fosta Miss s-a supus la proceduri de întinerire şi înfrumuseţare. Ba chiar s-a vehiculat ideea că ar fi dat aproape 80.000 de dolari pentru a avea chipul unei femei de 30 de ani.

apsara

Apasra-Hongsakula6-550x665Apasra-Hongsakula5

apsara 3

Managerul femeii a infirmat însă toate aceste teorii, catalogându-le drept nişte prostii fără seamăn. A explicat, în schimb, că Apsara are un stil de viaţă sănătos, are grijă ce mănâncă, face sport şi foloseşte la greu cremă de protecţie solară. A, şi încă ceva: de curând femeia, care deţine un centru de înfrumuseţare, şi-a schimbat coafura, motiv pentru care pare mult mai tânără. Se pare că bunul manager a uitat sa precizeze un mic amănunt: clienta lui a primit şi un pic de tratament cu Photoshop în fotografii.