Actriţa Meltem Cumbul, interpreta sultanei Fatma din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, este la fel de volubilă şi plină de viaţă precum personajul pe care îl interpretează în celebrul film turcesc. Asemenea celei care a fost poreclită „Sultana Veseliei”, Meltem, în vârstă de 44 de ani, adoră să râdă, să petreacă şi să îşi pună în valoare feminitatea.

fatma 4

fatma

Considerată una dintre cele mai frumoase vedete din Turcia, „sultana Fatma” a fost protagonista a nenumărate pictoriale incitante şi reclame pentru diferite produse, fie ele de lux sau nu. Că a fost vorba despre promovarea unei detergent ori a unui designer, Meltem Cumbul şi-a făcut treaba la fel de bine.

Meltem Cumbul10

meltem11

meltem 4

meltem 5

meltem 6

meltem 7

Perwollmeltem cumbul.jpg

meltem 9

meltem 10

meltem 13

meltem 14

meltem 20

meltem-cumbul_9602664

meltem_cumbul_17

meltem-cumbul 1

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală a frumoase actriţe, aceasta a fost cel puţin de tumultoasă precum cea unui personaj de telenovelă.

402011-kivanc-meltem4

meltem-cumbul-cihangi

Căsătorită şi divorţată de două ori, actriţa a trăit o pasională poveste de dragoste cu Kivanc Tatlıtuğ (30 de ani), desemnat cele mai bun model din Turcia, dar si din lume in anul 2002,  pe care vi-l amintiti, probabil din serialul “Iubire de argint”. Cei doi ar fi fost chiar la un pas de nuntă, susţin bârfitorii. Aceiaşi bârfitori care pretind şi că Meltem i-ar fi făcut ochi dulci unuia dintre nepoţii ei din „Suleyman Magnificul”, nimeni altul decât Tolga Saritaş, interpretul prinţului Cihangir.

Categories: Celebritati Filme