De unde detine Michelle Obama secretul frumusetii

Inca Prima Doamana a Americii pana in ianuarie anul viitor, Michelle Obama a dezvaluit cine i-a impartasit secretul frumsetii.

michelle_obama_secret_frumusete

Michelle Obama si Kate Middleton si-au impartasit trucuri legate de frumusețe. Intr-un interviu acordat revistei „Celebrities Style”, make-up artistul Primei Doamne a Statelor Unite a dezvaluit secretul anti-imbatranire pe care aceasta l-a aflat de la Ducesa de Cambridge.

In cei opt ani de cand Michelle Obama se afla la Casa Alba, timpul pare sa fi stat in loc pentru Prima Doamna a SUA, o femeie foarte la moda. Fie ca rosteste un discurs la un eveniment sau apare pe coperta revistei Vogue, Michelle are intotdeauna un ten impecabil si poate ca totul se datoreaza unui mic sfat primit de la Kate Middleton.

Make-up artistul Carl Ray a dezvaluit ca produsul folosit de Michelle pentru ingrijirea pielii si netezirea ridurilor este o crema considerata ”botoxul organic”. Michelle Obama foloseste cu regularitate acest produs, numit Biotulin Supreme Skin Gel, la recomandarea lui Kate Middleton, a spus Carl, adaugand ca „efectul este de necrezut” atunci cand vine vorba de indepartarea ridurilor.

Botoxul magic este preparat cu spilanthol, un anestezic local, biologic, derivat din extractul plantei Acmella oleracea, si ar acționa prin reducerea contracțiilor musculare si relaxarea trasaturilor, in special in jurul ochilor si intre sprancene.

Efectele acestui gel minune, mai ieftin decat alte tratamente anti-imbatranire de acelasi fel, nu sunt pe termen lung, dar utilizarea lui reduce ridurile si face pielea ferma in mai puțin de o ora, rezultatul putand dura pana la 24 de ore.

Kate si Michelle s-au intalnit prima data la o recepție la Buckingham Palace in mai 2011, apoi in aprilie anul acesta cu ocazia unui dineu gazduit de ducii de Cambridge pentru familia Obama la Kensington Palace.