Ce mananca cei mai importanti oameni din lume

Indiferent de functia si puterea pe care o detin, cei mai importanti oameni din lume, au slabiciunile lor, atunci cand vine vorba de mancaruri preferate. Iata in continuare cateva din alimentele care nu lipsesc din dieta celor mai puternici oameni de pe mapamond.

als-food-hero

Barack Obama

Barack Obama a lucrat in adolescent la Barskin Robbins – fabricant de inghetata si de atunci, nu mai suporta acest aliment. Ii plac in schimb batoanele proteice cu ciocolata si alune, linguinele cu creveti, gatite de sotia sa, Michelle. Alimentul sau preferat este insa broccoli.

Donald Trump

Controversatul candidat la presedinţia SUA, conservatorul Donald Trump, prefera  alimentele de fastfood. Lui ii plac Filets-o-fish, Big Mac, pizza si inghetata cu crema de vanilie.

Hillary Clinton

Candidata demoractiilor,  Hillary Clinton este adepta mancarii picante. Hillary a marturisit ca zilnic mananca cel puţin un ardei jalapeno, pentru rezistenta.

Mark Zuckerberg

Inca din 2011, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook a declarat ca a adoptat dieta vegetariana. Anterior el  consuma foarte multe preparate pe baza de carne de capra, pui şi porc.

Bill Gates

Bill Gates, fondatorul Microsoft a dezvaluit ca principalele sale alimente preferate sunt  cheeseburgeri si Cola dietetica.

Steve Jobs

Steve Jobs, cel care a pus bazele gigantului  Apple era un adept al dietei vegetariene. Existau perioade cand alegea un aliment pe care-l manca o in fiecare zi, timp de o saptamana. Preferatele lui Steve Jobs erau merele si morcovii.

Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii

Regina Marii Britanii prefera ciocolata, mai ales mousse-ul de ciocolata. De asemenea, ea prefera mango iar alimentul pe care l-a interzis la Curtea Regala britanica este usturoiul.