Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman  din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, se poate considera un bărbat foarte norocos. Are o familie superbă, o carieră de invidiat, este adorat de fani, iar colegii îl idolatrizează considerându-l un model profesional şi uman.

sultann s

Zilele trecute, Halit şi fanii săi înfocaţi au avut parte de două surprize uriaşe. Înatăi de toate, soţia actorului, actriţa Berguzar Korel şi interpreta arhitectei Sehrazat din serialul „O mie şi una de nopţi”, şi-a tatuat pe trup simbolul infinitului ca semn al dragostei sale pentru seducătorul artist. „Halit este un bărbat imprevizibil, foarte iubitor, atent, un bărbat uimitor. Este un tată şi un soţ minunat. Tot ce îmi doresc este ca dragostea noastră să dureze la nesfârşit”, a explicat actriţa motivul pentru care şi-a făcut tatuajul.

sulytan 55

Cel de-al doilea gest de iubire şi preţuire pentru Halit Ergenc a venit din partea fostei sale colege de platou, Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem la tinereţe. Invitată în mare taină la Istanbul pentru a-i înmâna actorului premiul „Bărbatul anului 2014”, oferit de revista GQ Turcia, Meryem şi-a surprins colegul cu un gest-şoc- Mai exact, a îngenunchiat în faţa lui pentru a-i înmâna trofeul. Jenat să vadă o femeie la picioarele lui, actorul a avut prezenţa de spirit să transforme scena într-un moment din „Suleyman Magnificul”, lucru răsplătit cu ropote de aplauze de asistenţă.

26703930

sultan 6

sultan 5

sultan 4

sultannnghjj

Motivul pentru care Meryem a vrut să îi facă o astfel de surpriză lui Halit este foarte simplu. Vedeta a dorit să îi mulţumească pentru răbdarea şi generozitatea de care actorul a dat dovadă pe platourile de filmare, dar şi pentru faptul că nu a făcut niciodată comentarii despre motivele care au determinat-o pe Meryem să renunţe la rolul sultanei Hurrem.

 

Categories: Celebritati Filme