Care e cel mai romantic gest făcut de Catagay Ulusoy, „Yaman” din serialul de la Kanal D

Actorul turc Catagay Ulusoy, interpretul seducătorului Emir din serialul „Feriha”, dar şi cel al lui Yaman, din serialul care debutează în această seară la Kanal D, se descrie ca fiind un tip cald, romantic, care, atunci când iubeşte, se implică total.

cagatay-ulusoy-258344l

„Pentru mine dragostea înseamnă să ies la plimbare cu persoana iubită, să ne ţinem de mână, să ne simţim bine împreună. Îmi place la nebunie să stau acasă cu iubita mea, îmbrăţişaţi, şi să ne uităm la filme”, a povestit Catagay. „Aş face orice pentru femeia iubită”, a adăugat actorul, care mărturiseşte că nu e deloc lipsit de romantism.

cagatay_ulusoy_hayvan_sevgisi_kedi

cagatay-ulusoy34

„Ce mai romantic gest pe care l-am făcut?Am cumpărat 100 de trandafiri, am îndepărat frunzele, iar din flori am făcut o aleea până în dormitor. Pe pat erau aşternuturi albe, pe care am „scris” din flori „Te iubesc”. Desigur, din cameră nu au lipsit nici lumânările aprinse şi vinul”, a  dezvăluit actorul.

cagatay-ulusoy-450173l

 

colaj-cagatay-ulusoy-feriha

fft31_mf1400477

Protagonistul serialului „Yaman”, cel care îl înlocuieşte pe „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, are 24 de ani şi este considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din showbizul turc. De altfel, în anul 2010, Catagay a fost desemnat cel mai bun model masculin din ţara sa natală (Best Model Turkey). Debutul ca actor  a avut loc un an mai târziu cu rolul lui Ahmet Onur din filmul „Anadolu Kartalları”. A urmat apoi serialul „Feriha”, difuzat şi în România, dar şi o continuare a acestuia, din păcate nu prea îndrăgită de public.

hd-hazal-kay-110043HR

Seriaul „Yaman” (titlu în original Medcezir) este realizat în 2013, iar partenera lui Catagay este actriţa Serenay Sarikaya.

medcezir yaman çağatay ulusoy (1)