Doamnelor, domnilor, vă place berea? S-ar putea să vă placă şi mai mult când veţi afla că face minuni pentru frumuseţe. Ingredientele din această băutură hidratează pielea, o netezesc, o întineresc, în fine, o fac mai proaspătă şi mai catifelată. Având în minte acest lucru, un întreprinzător din Praga a deschis The Beer Spa, un spa unde clienţii fac  baie în…bere.

84_Relax_in_Oak_Tubs_1_Pivni_Lazne_Spa_Beerland_Prague

Practic, la acest centru de înfrumuseţare şi întinerire, clienţii se scaldă în nişte căzi în care nu se află doar apă, ci şi drojdie, orz, hamei, adică ingrediente care, în mod normal, se folosesc la fabricarea berii. În timpul băii, apa este încălzită la 37 de grade Celsius, o temperatură care favorizează „eliberarea vitaminelor, carbohidraţilor şi a proteinelor”, cu efecte miraculoase pentru organism, asigură reprezentanţii spa-ului.

img_1_1

Tratamentul durează 30 de minute, timp în care clienţii se pot răsfăţa şi cu câtă bere doresc. Nu de alta, dar „dozatorul” e pus chiar lângă cadă.

beer-bath-girls

Preţul unei şedinţe de răsfăţ cu bere este de aproape 90 de euro. Pentru efecte maxime, cei care s-au îmbăiat în bere sunt rugaţi să nu facă cel puţin 12 ore după tratament.

T

Categories: Bizar Calatorii