Restaurantul unde achiti nota de plata pozand mancarea din farfurie!

V-ati gandit vreodata ca fotografiile pe care le facem cu telefonul mobil si, mai apoi, le postam pe retelele de socializare ne pot ajuta sa achitam diferite servicii? Ei bine, nu este o nastrusnicie, ci adevarul-gol-golut.

pay-by-photo-restaurant-550x367

La Londra, de exemplu, s-a deschis de curand „The Picture House”, primul restaurant din lume unde achiti nota de plata nu cu bani, ci cu…fotografii facute cu mobilul si postate pe  Instagram. Regula este foarte simpla: vii la restaurant, comanzi doua feluri de mancare, le fotografiezi, postezi imaginile pe Instagram si gata…nu ai de achitat absolut nimic. Rezultatul? Clientul pleaca de la local cu burta plina, buzunarul plin si activitate pe retelele de socializare, in vreme ce restaurantul s-a ales cu o reclama de zile mari.

pay-by-photo-restaurant2-550x383

„Fotografiile pe care le fac preparatelor cu care se delecteaza le permite oamenilor sa se dea mari in fata semenilor lor, impartasind in acelasi timp experiente culinare speciale sau obisnuite”, a explicat Margaret Jobling, director de marketing la „The Picture House”. De mentionat ca localul a angajat si un expert in fotografie si Instagram, care ii ajuta pe clienti sa faca poze cu adevarat artistice.