Asta chiar e trasnita! Air Hollywood, cel mai nou studio de film deschis in Los Ageles, ofera cursuri cateilor care vor sa isi invinga teama de zbor.

k9-flight-school-4

 

Ideea ii apartine lui Tallat Captan, un afacerist cu dare de mana, care s-a gandit sa isi investeasca banii in acest proiect dupa ce a vazut “lupta” unui stapan cu patrupedul sau la imbarcarea intr-un avion. “Atunci mi s-a aprins beculAm la indemana toate facilitatilea astea, decoruri in valoare de milioane de dolari, de ce sa nu fac ceva folositor?!Asa a inceput toata poveastea asta”, a dezvaluit Captan, a carui idee se bucura de mare succes printre stapanii de animale.

k9-flight-school-1

“Dupa ce am facut mai multe exercitii, am inceput sa ma simt confortabil la urcarea in avion alaturi de catelul meu”, a povestit Stacey Huckbea, unul dintre instructorii scolii.

k9-flight-school-14

k9-flight-school-17

k9-flight-school-15

Ce se intampla, mai exact, la Air Hollywood? Cateii si stapanii lor sunt invatati cum sa treaca cu bine de intreaga experinta a zborului: cum sa se comporte la Check In, in terminalul de zbor, la controlul vamal sau la imbarcare. De asemenea, la cursuri se simuleaza si turbulentele de zbor, precum si aterizarea avionului.

k9-flight-school-12

k9-flight-school-11

k9-flight-school-9

Printre elevi se numara si catei antrenati sa isi ajute stapanii cu dizabilitati. Pretul unui curs este de 349 de dolari.

k9-flight-school-18

 

Categories: Bizar Calatorii