Croaziera pe uscat! Uimitorul hotel-vapor din Coreea!

Va doriti sa vedeti cum e intr-o croaziera de lux, dar suferiti de rau de mare? Nu trebuie sa va mai faceti griji! “Imbarcati-va” pe Sun Cruise Hotel, una dintre atractiile turistice care fac furori printre cei care ajung in Coreea de Sud.

800px-Korea-Gangneung-Jeongdongjin-Sun_Cruise_Hotel-01

De la distanta, hotelul pare ca este o ambarcatiune de lux care a esuat pe stanci. Hotelul a fost construit in anul 2002 special pentru turistii care ori sufera de rau de mare, ori nu au suficienti bani pentru a merge intr-o croaziera adevarata.

Sun Cruise Hotel are 65 de metri lungime, 45 de metri inaltime si cantareste 30.000 de tone. Turistii care ii calca pragul sunt cazati in 211 camere si apartamente, au la dispozitie un restaurant cu specific coreean si international, un club de noapte, un club pentru karaoke, o piscina superba, un teren de volei, o sala de fitness si un teren de golf. Pentru a avea senzatia de plimbare pe mare sau ocean, in difuzoare se aude in permanenta “muzica valurilor”. O noapte de cazare la Sun Cruise  costa de la 71 de dolari in sus.