Va considerati o persoana curajoasa? Va plac senzatiile tari? Ce ziceti, atunci, de aceste poduri? V-ati incumeta sa le traversati?

Podul suspendat Hussaini, Pakistan

The 7 Scariest Bridges From Around the World 7

Multi spun despre el ca este cel mai periculos din lume. Cu toate acestea, podul care trece pe deasupra lacului Borit nu duce lipsa de „clienti”.

Canopy Walk, Ghana

800px-Kakum

Il gasiti in Parcul National Kakum. Cei care se incumeta sa il traversesze au ocazia sa admire animalele din parc, printre care se afla elefanti si maimute.

Podul Langkawi, Kedah, Malaezia

800px-Langkawi_sky_bridge

Construit in 2004, se afla la 700 de metri inaltime. A fost inchis la inceputul lui 2014 si exista posibilitatea sa nu mai fie niciodata folosit de turisti.

Podul  Titlis, Elvetia

flickr-gil eilam-titlis.jpg

Cel mai inalt pod suspendat din Europa. A fost construit la 3.000 de metri altitudine, in anul 2013. Constructorii se lauda ca e supersigur si ca poate fi folosit si pe vant, si pe ninsoare.

Viaductul Millau, France

Millau-2

Viaductul Millau este un pod rutier hobanat (pe cabluri) ce trece peste valea Tarn, în departamentul Aveyron, în Franța. Podul asigură continuitatea autostrăzilor A75 și A71 între Paris și Béziers.

Puente de Ojuela, Mexico

Recuerdo_del_Puente_de_Ojuela_-_Gold_Mine_-_1892_-_near_Torreon,_Mexico_008-800X600

Se afla in fosta regiune miniera Ojuela si a fost ridicat de aceaisi constructori care au lucat si la podul Brooklyn.

Aiguille du Midi, Franta

16

Un pod aflat in Alpii Francezi, pe care nu multi se incumeta sa il traverseze. Ca sa ajungeti la el, trebuie sa urcati pana la 2.800 de metri altitudine.

 

Categories: Bizar Calatorii